2011 a megújulás éve!

2011-ben komoly feladatot tűztünk ki magunk elé! Az elmúlt három év sikerein és a nagy érdeklődésen felbuzdulva arra az elhatározásra jutottunk, hogy megújítjuk a Magyar Internet Média és Web Díjat! Ezt az évet a díj alapítói, a szervezők és a szponzorok arra szánták, hogy 2008-tól 2010-ig terjedő időszakban lebonyolított pályázatok tapasztalatait feldolgozzák, új KPI (Key Performance Indicators) mutatókat definiáljanak, figyelembe vegyék az időközben felmerül ötleteket, javaslatokat. Végeredményben a teljes pályázati rendszer korszerűsödjön és megújuljon.

2008-ban azért indítottuk útjára a versenyt, hogy felhívjuk a figyelmet az internet hasznos és helyes használatára, megtanítsuk és támogassuk a fiatalokat a megfelelő tartalmak létrehozására, publikálására. Céljaink között szerepelt a tudatos nevelés, az internet igazi értékeinek átadása az új generáció számára, a helyes célok felismerése, és nem utolsósorban útmutatás a helyes irányába, a tehetségek felkutatása, mentorálása a jövőbeni fejlődés érdekében.

A média valamennyi formája fontos szerepet játszik az információáramlásban, az internet ezek közül is kiemelkedik gyorsaságával, interaktivitásával, széleskörűségével. Az információs és kommunikációs technológiák alkalmazásának egyre szélesebb körű terjedése és gyorsuló fejlődése új feladatok elé állítja a fejlesztőket és a felhasználókat egyaránt.

A Magyar Internet Média és Web Díj megújításával azt szerettük volna elkerülni, hogy ez a díj, csak egy legyen a sok közül és az egyre változó, fejlődő technológiai adottságok mellett elszürküljön és konzerválódjon a korábbi szintjén. A megújítással az volt a célunk, hogy a Magyar Internet Média és Web Díj ne csak viszonylag szűk célcsoport számára legyen ismert, hanem minél szélesebb körű ismertséget és elismertséget szerezzen a folyamatosan megújuló, fejlődő média és internet világában.

Miért érdemes nevezni?

Ezen a versenyen nem csak azok nyernek, akik díjakat vesznek át, hanem mindazok, akik elindulnak. A verseny révén országos ismertségre tesznek szert, ami növeli esélyeiket az üzleti szférában is. A múlt évben számtalan levelet kaptunk, melyekből az derült ki, hogy a világhálót használók sok, számukra érdekes információra találtak, miközben a benevezett honlapokat böngészték. Az egyik honlapot például méréseink szerint több mint hatezren látogatták meg két hét alatt. Ahogy mondani szokták, soha rosszabb statisztikát, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy a verseny előtt ez a szám több hónap alatt gyűlt csak össze.

Hamarosan indul a 2012es verseny!

Kövesd az újdonságokat a honlapunkon vagy kövess minket a facebookon!

Magyar Internet Média és Web Díj

Copyright © 2012. Magyar Internet Média és Web Díj 2010. IOSZIA Felnőttképzés